© DuoPlan projektrealisatie 2021 sinds 1988 kreativiteit en realisme in techniek

Projecten

veel variatie sinds 1988

Ons bureau heeft in de loop der jaren gewerkt aan een enorme variatie aan projecten. In laagbouw, appartementengebouwen, gecombineerde projecten en in de utiliteitsbouw werd er sinds 1988 aan meer dan 400 verschillende projecten gewerkt. Hieronder wordt een kleine selectie van deze projecten uitgelicht.

laagbouw

Laagbouw woningen worden door ons al jaren uitgewerkt. We zijn bekend met alle moderne bouwsystemen door onze jarenlange ervaring in zowel de seriematige woningbouw als de wat kleinere projecten. Overzichtelijke tekeningen en doordachte principe details zorgen ervoor dat de uitvoering de juiste informatie krijgt om de bouw goed te laten verlopen.

appartementen

Bij appartementen zijn de randvoorwaarden voor het ontwerp meestal wat complexer. Met bijzondere vormen en integratie van verschillende functies is de uitdaging groter om er een goed geheel van te maken. We hebben ruime ervaring in projecten waarbij er een combinatie is met andere functies (kantoren, bedrijfsruimten, winkels, parkeergarages).

utiliteitsbouw

De wat complexere gebouwen in de utiliteitsbouw zijn ook door ons uitgewerkt. Kantoren, scholen, winkelcentra en bijzondere gebouwen met niet alledaagse bouwsystemen hebben we uitgevoerd. Het is een uitdaging om bij dergelijke projecten een pakket gegevens samen te stellen die overzichtelijk is voor alle partijen die deelnemen aan de bouw.